Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

6 gode grunner til å starte enkeltmannsforetak1.    Hvis du planlegger å starte eget firma, er det definitivt billigst å etablere enkeltmannsforetak. Du behøver ikke å stille med aksjekapital, noe man må hvis man skal etablere aksjeselskap. Det eneste som egentlig koster noe når du skal registrere enkeltmannsforetak, er selve registreringsavgiften. Deretter avhenger kostnadene av hva slags foretak du skal drive. Noen får store utgifter i oppstarten fordi de trenger å kjøpe inn maskiner osv. Noe har behov for å gå til innkjøp av lagervarer, noe som også kan bli kostbart i starten, mens andre kan få i gang en drift uten å måtte ut med de store utgiftene i det hele tatt.

 

2.    Hvis du planlegger å starte en næringsvirksomhet, må du passe på å bli registrert for forskuddsskatt. Enkeltmannsforetak er også det enkleste alternativet når det kommer til skatter og avgifter, og det krever langt mindre bokføring og papirarbeid enn for eksempel et aksjeselskap. Hvis du trenger hjelp til å etablere enkeltmannsforetak og søke om forskuddsskatt, kan vi hjelpe med dette. Vi tar hånd om alt papirarbeid i forbindelse med etableringer av foretak og sørger for at prosessen går raskt og smertefritt.

  

3.      Du trenger ikke å ta ut lønn fra foretaket eller betale arbeidsgiveravgift. Du kan enkelt ta ut overskuddet fra hver måned som lønn, men husk å betale nødvendige skatter og avgifter.

 

4.      Du kan melde inn inntektene fra foretaket direkte i et eget bilag i din selvangivelse. Du trenger ikke å deklarere en egen selvangivelse for foretaket.

 

5.      Hvis foretaket er momsregistrert, får du tilbakebetalt moms på lik linje som andre foretakstyper. Den inngående momsen blir da kun et utlegg for foretaket, og ikke en direkte utgift.

 

6.      Du kan arbeide med det du vil. Dette er kanskje den aller største fordelen med å starte eget firma. Når du har funnet det du brenner for og ønsker å realisere en drøm du har hatt lenge, gjør det du dette aller enklest ved å starte enkeltmannsforetak.


Starte enkeltmannsforetak 

Det finnes naturligvis mange flere grunner for å starte eget firma. For eksempel blir du din egen sjef, du kan disponere din egen tid og du kan styre din egen hverdag. Har du en god forretningsidé og en plan for hvordan du skal få denne ut i virkeligheten, er det ingenting som stopper deg. Det er viktig å være fleksibel når man driver sitt eget firma, høre på andre samtidig som man stoler på sine egne meninger og være kreativ. Ha et åpent sinn og tenk at din forretningsidé er skrevet i stein. Dette får du til! Husk at du alltid kan bytte selskapsform etterhvert som ditt foretak utvikler seg, så det er ingen fare å velge den billigste og enkleste selskapsformen når du skal starte opp, nemlig enkeltmannsforetak.

image
Malin Soderstrom  1488 visningar
senest oppdatert: 7/17/2018 3:35 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile