Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Asylsøker - bli selvstendig næringsdrivende med nettbutikk


Når du er ny i et land finnes det mange spørsmålstegn. Da er det veldig viktig å få den rette hjelpen. Det gjelder ikke minst når man skal finne en god måte å forsørge seg på og kanskje også sin familie. Hvis det er vanskelig å få en jobb kan det være en utmerket idé å satse på å starte opp et eget foretak. Hvis man kommer til Norge som asylsøker finnes denne muligheten allerede mens prosessen med asylsøking pågår. Men det gjelder å vite hvordan man skal gå frem for å komme i gang. Det kan for eksempel være smart å registrere virksomheten ved å starte et enkeltpersonforetak og dermed bli selvstendig næringsdrivende.


Noe som er smart hvis man på en billig måte vil drive virksomheten hjemmefra er å starte opp en nettbutikk. Med en såkalt nettbutikk skjer alle typer salg over nettet og du gjør det meste gjennom en datamaskin. Det kan være en fordel hvis du har kunnskap om salg, handel og om IT. Men det er ikke umulig å lykkes hvis du ikke har det. Dessuten finnes det svært mange lover og regler knyttet til dette området. Det er derfor viktig å være belest hvis man skal bli selvstendig næringsdrivende med nettbutikk. Men ikke bli bekymret, det finnes svært god hjelp å få hos oss.


Fordelen med å starte denne typen virksomhet er at det er forholdsvis billig å komme i gang. Du må selvsagt ha et bra domene og en nettbutikk som er brukervennlig og som drar folk. Men kostnader for lokale og ansatte forekommer ikke i samme mengde som hvis du skulle starte opp en fysisk butikk. Dette gjør det enkelt hvis du har en begrenset økonomi når du flytter til Norge.


Hva skal jeg selge og til hvem?

Nordmenn handler enormt mye på nettet. Det er noe som alle som driver foretak bør ta til seg og huske hvis de vil bli fremgangsrike. Enten man er ny i dette eller allerede en etablert eier av et foretak. Under 2015 omsatte norske nettbutikker 50,1 milliarder kroner. Det er en økning med 19 prosent fra det tidligere året. Av Norges befolkning handler 40 prosent varer på nettet minst en gang i måneden. Av de som er 18–29 år handler hele 57 prosent varer på nettet minst en gang i måneden. Det råder dermed ingen tvil om at det finnes kunder å selge til på nettet.


Mange ulike varer forekommer i handelen på nettet. De varene som selger best i nettbutikken er bøker og media, klær og sko, hjemmeelektronikk, skjønnhet helse, sport og fritid samt ting til barn og leketøy. Men du må selv finne en nisje som du er god på og der du tror det finnes en etterspørsel på det du tilbyr. Dessuten må du ta hensyn til hvor du kan finne dine leverandører til en god pris. Det er mange ganger ikke dine egne varer som du selger i din nettbutikk, selv om det selvsagt kan være det.

image
Hans Kahn  1494 visningar
senest oppdatert: 11/19/2021 3:49 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile