Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Kvinner starter enkeltmannsforetak rundt 40


Mange sier at 40 er det nye 20, og det ligger kanskje noe i det. Mange kvinner som er rundt 40-årsalderen velger å starte enkeltmannsforetak, og kanskje er det fordi man enda føler seg ung. En tanke er at man ser sin siste sjanse til å virkelig gjøre sin greie og faktisk sette noe i gang som betyr noe for en selv, men som samtidig er noe ens nære og kjære kan være stolte av.

40-årskrise

Vel, ikke helt riktig. Eller kanskje på sett og vis hvis man tenker etter. Tanken slår mange rundt 40 år at omtrent halve livet har passert. Nå er det på tide å ta tak i saker og ting, og få gang på sakene. Man ønsker å etterlate seg noe når man en gang dør og hva er vel bedre enn et velfungerende foretak. Det er jo tross alt noe man har skapt helt på egen hånd.

Barna har flyttet ut

Kvinner som får familie i ung alder ser plutselig hvordan barna begynner å flytte ut. Man får mer tid for seg selv og man kjenner at man faktisk har tid til å følge den drømmen man har hatt i så mange år. Det er bare å ta det første steget!

Økonomisk trygghet

En kvinne rundt 40 år er ofte ganske trygg, økonomisk sett. Det koster ikke så mye å starte opp et enkeltmannsforetak, men det kan dra ut noen måneder før pengene begynner å komme inn. Har man en økonomisk trygghet, kan man høyst sannsynlig håndtere dette.

Moden

Det er bare sånn det er. Når man har fylt 40 vet man litt mer om livet enn når man er 20. Man vet hva man liker og ikke, og har derfor lettere for å starte et enkeltmannsforetak. Man er helt enkelt litt tryggere på seg selv. Kanskje har man gjennom årene har hatt sjansen til å utvikle noe som man virkelig er god på og nå ser man en mulighet til å virkeliggjøre drømmen ved å gjøre noe man er spesialisert på.

Det finnes mange grunner til hvorfor kvinner rundt 40 år velger å starte foretak. Den største grunnen er sannsynligvis at man rundt 40 faktisk ser muligheten for å i det hele tatt få det til å fungere. Som mamma til små barn kan det være vanskelig å finne tiden og man er kanskje ikke moden nok for å starte noe eget før man får en dypere innsikt i hva som er viktig i livet. Nå er det på tide å satse på seg selv.

image
Malin Soderstrom  1451 visningar
senest oppdatert: 6/26/2018 4:44 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile