Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

La make-up drømmen bli en virkelighet og start enkeltmannsforetakNår du har drømt lenge og endelig kommet frem til at du skal ta det store steget og starte enkeltmannsforetak, bør du også ha en forretningsidé. Det har ikke så mye å si om du ønsker å starte et gatekjøkken eller et yogastudio, prosessen med å starte enkeltmannsforetak er lik for de aller fleste. Kanskje har du en stor interesse for sminke og du ønsker å begi deg inn i skjønnhetsbransjen? Hvis du en innstilt på å jobbe hardt og målrettet har du store sjanser for å endelige kunne sminke kjendiser og artister slik du alltid har ønsket, og det hele starter med en forretningsidé og en god plan.


Å starte opp virksomheten

For alle som skal starte et foretak, gjelder det å være kunnskapsrik og kompetent innenfor sitt yrkesområde. Du ønsker å kunne stille sterkt i konkurransen mot andre virksomheter på markedet, og dette er viktig både for stabiliteten i din virksomhet og for troverdigheten du får hos dine kunder. Ta en grundig vurdering av din egen bransjekunnskap og les deg opp der det trengs. Du kan aldri forberede deg for mye for det som kommer. 


Hvis du har en utdannelse innen make-up eller styling, vil din virksomhet innenfor denne bransjen naturligvis virke mer troverdig. En utdannelse tydeliggjør din kunnskap og er et klart bevis på at du er godt skodd for jobben du gjør. Men du er ikke alene om å ha riktig utdannelse, og derfor er det viktig at du i tillegg byr på god kvalitet, fleksibilitet og fabelaktig service. Sett alltid kundenes behov først, og sørg for at de ønsker å komme tilbake til deg. Og, ikke minst, sett pris på alle erfaringene du får, for det er disse som til syvende og sist vil gi deg den plasseringen du fortjener blant dine konkurrenter.


Make-up og styling tilbyr dessverre ikke de beste lønningene, og i hvert fall ikke før man har bygd opp et solid og velkjent varemerke. Men dette betyr ikke at man skal unngå å etablere enkeltmannsforetak og starte eget firma, det betyr helt enkelt at man må jobbe litt ekstra for å holde kostnadene nede. For eksempel kan det være lurt å unngå høye leiekostnader på lokaler den første tiden, og ved å velge enkeltmannsforetak fremfor aksjeselskap unngår man også å måtte gå inn med aksjekapital.


Unødvendige utgifter

Kravet til 30 000 kr. i aksjekapital er alene en god grunn for å velge enkeltmannsforetak som selskapsform. På denne måten sparer man penger i oppstarten, noe som ofte er svært viktig når man skal starte eget firma. Markedsføring er en kostbar affære som man ikke slipper unna, så her gjelder det også å være smart. Jo mer kunnskap du har, jo billigere blir, så Google er definitiv din beste venn. Les deg opp på gode tips og råd når det kommer til promotering og markedsføring av egen virksomhet, og tenk taktisk når du avgjør hvor du skal bruke pengene. Hvis du kan veksle tid i penger, så gjør det. Det vil si at det lønner seg å bruke sin egen tid så mye som mulig hvis det innebærer at man sparer penger. Men igjen, tenk taktisk. Du har ikke uendelig med tid og ressurser, så bruk dem der de gjør nytte og hyr inn hjelp til alt det andre.

image
Hans Kahn  1805 visningar
senest oppdatert: 11/19/2021 4:18 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile