Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Organisasjonsnummer når du skal starte et enkelmannsforetakNår du skal starte et foretak selv er partnerskap og kommandittselskap allerede ute av bildet. For å starte opp en av disse to er dere nødt til å være to eller flere personer med. Men du kan fortsatt ha valget mellom å starte et enkeltpersonforetak eller et aksjeselskap. Uansett type selskap er det nødt til å ha et organisasjonsnummer for å bli sett på som eksisterende. Har det ikke et organisasjonsnummer finnes det rett og slett ikke. De fleste foretak og foreninger prøver på egen hånd via myndigheter blir møtt med vanskelig byråkrati som det kan være fint å overlate til eksperter på området.


Men det er ikke alle typer foretak som krever at man har et organisasjonsnummer. Uansett hva slags selskap det er. Men hvis du har et enkeltpersonforetak går det seg til på en litt annen måte.


Men se ikke på dette som noe som er negativt. Ikke fortvil. Det er den enkleste typen av foretak å starte opp, og hvis du fortsatt føler at det virker å være vanskelig kan du få mye god hjelp til å komme i gang med vår bistand. Du kan få hjelp med hele prosessen med registrering av foretaket når det skal startes. Du kan få assistanse med å tildeles det som tilsvarer et organisasjonsnummer. Ditt enkeltpersonforetak blir registrert med ditt personnummer.


Alle som skal starte et enkeltpersonforetak får et registreringsbevis

Foretaket eller foreningen får sitt eget organisasjonsnummer når myndighetene har tatt en beslutning om registrering. Organisasjonsnummeret står på registreringsbeviset. Behandlingsprosessen kan ta litt tid, men alle foretak får et registreringsbevis. Du også.


Det er ikke alltid det finnes en mulighet for å satse de 50 000 kronene som kreves i aksjekapital når du skal starte et aksjeselskap. Det kan helt enkelt bli for dyrt for entreprenøren. Da er det nesten utelukket enkeltpersonforetak som gjelder. Men for at du skal gjøre dette på riktig måte når du starter opp et foretak som ikke er et selskap kan det være klokt å ta imot hjelp fra eksperter som kan gjennomføre en prosess som denne.

 

image
Hans Kahn  1733 visningar
senest oppdatert: 11/19/2021 3:42 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile