Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltmannsforetak – gi deg selv tidsfristerStemple inn og stemple ut sammenlignet med å starte eget

Mange kjenner til hvordan det er å jobbe i et foretak hvor hver eneste dag ser helt lik ut. Du kommer til jobben, stempler inn og stempler ut. Denne rutinen forandrer seg ikke og for hver dag som går føler du deg litt mindre motivert. Å starte eget innebærer slutten på tredemøllen. Du kan “stemple inn” når du føler for det og slutte når du selv ønsker. Fordelen med å håndtere sine egne arbeidstider er friheten som det medfører. Å føle seg fri og kunne gjøre hva man vil gir en lykke som er vanskelig å måle seg med. Endre ditt liv hurtig og enkelt ved å starte enkeltpersonforetak. Mange som har startet eget oppdager som grunder hvor herlig det er å kunne håndtere seg selv. Alle har ulike behov og du er den som vet best om dine og hvordan du kan ha det bra på jobben. La da deg selv bli ansvarlig for deg selv og din frihet gjennom å starte eget.


Krav til disiplin når man starter enkeltmannsforetak

Det kreves såklart som grunder at man er disiplinert og at man virkelig arbeider. Et foretak driver ikke seg selv som du kommer til å legge merke til når du starter eget. Å starte eget uten å ha disiplin kan vise seg å bli problematisk. ange som starter eget skriver da sitt eget skjema og gjør planleggingen selv. Det finnes mange fordeler med å begynne å jobbe omtrent som vanlig slik at du kan være ledig når alle andre også er ledige. Hvis du ikke jobber på dagen må du jobbe på natten. Det kan bli vanskelig å få til den sosiale kontakten på det viset. Å starte eget handler altså ikke kun om frihet. En stor del av det bygger på ansvar og disiplin.


Drivkraften og motivasjonen

Mange som starter eget kan være urolige for den deler som gjelder ansvar og disiplin. Å være sin egen sjef er vanskelig og krever at man følger planen sin. Faktum er at ingen kommer til å kontrollere at du jobber og alt er dermed opp til deg. Det mange legger merke til når de starter eget er imidlertid at det ikke er et så stort problem. Å skape sitt eget foretak og se det vokse kan i noen tilfeller føre til at grundere av enkeltpersonforetak jobber for mye. Det krever som sagt disiplin, men den drivkraften og motivasjonen som innfinner seg når man starter eget løser det. Å få gjøre det man elsker og se det vokse er nok til at man ønsker å fortsette å arbeide. Det kommer til å få deg til å ville stå opp på morgenen mer enn noe annet!

image
Malin Soderstrom  1451 visningar
senest oppdatert: 7/20/2018 12:54 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile