Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltmannsforetak innenfor IT-sektorenHva det innebærer for deg som ønsker å starte enkeltmannsforetak innenfor IT-bransjen

Mange foretakseiere starter sin karriere med å etablere enkeltmannsforetak. Fordelen med å starte enkeltmannsforetak er at det er enkelt og billig, og det krever ikke like mye administrasjon som andre foretakstyper. Innenfor IT finnes det mange muligheter som kan skape et grunnlag for å starte enkeltmannsforetak, og man kan gjøre dette helt alene på en rask og enkelt måte. Du trenger ikke å ha alt klart for deg når du velger å starte eget firma, men IT-bransjen er stor med et bredt spekter og som selvstendig næringsdrivende bør man ha en god oversikt over hva denne sektoren har å tilby og hvordan den fungerer. I og med at mesteparten av arbeidet i IT-bransjen skjer på nett, kan man utføre jobber der man befinner seg, og dette gjør det også enklere når man skal drive egen virksomhet. Den største fordelen med dette er naturligvis at man sparer utgifter på leie av kontorer, noe som ofte er en kostbar affære, og ikke minst at man kan skaffe seg kunder fra hele verden uten å måtte reise. Følgende er eksempler på hva man kan jobbe som hvis man ønsker å være selvstendig næringsdrivende i IT-bransjen

·         Programmerer

·         3D-grafiker

·         Systemutvikler

·         Systemadministrator

·         Webanalytiker

·         Dataingeniør

Hvordan man enkelt kan starte enkeltmannsforetak innenfor IT-bransjen på nett

Å starte enkeltmannsforetak i dag krever ikke like mye som det gjorde tidligere, spesielt hvis du jobber i IT-bransjen og allerede mestrer data. Når du skal registrere enkeltmannsforetak gjør du dette helt enkelt gjennom Brønnøysundregistret og deres nettsider, og all signering skjer elektronisk. Hvis du ikke har tid eller mulighet til å gjennomføre denne prosessen selv kan du enkelt finne behjelpelige agenter på nett som tilbyr bistand i denne prosessen, og da kan du slippe unna med å kun måtte oppgi nødvendig informasjon før du får organisasjonsnummeret noen få dager senere. Hvis du velger å bruke en agent for å etablere enkeltmannsforetak, får du i tillegg råd og tips om hvordan du kan videreutvikle ditt foretak på en fornuftig måte.

 

Ikke glem å formulere en god forretningsidé når du skal starte enkeltmannsforetak. Snakk med folk du kjenner i bransjen du ønsker å etablere deg i, definer din egen kompetanse og erfaring og gjør undersøkelser som kan hjelpe deg å kartlegge etterspørsel og konkurranse. Utarbeid en god forretningsplan og bruk forretningsidéen din som selve margen i planen. Det er denne du bruker når du skal henvende deg til potensielle samarbeidspartnere og investorer, så det er viktig at den inneholder all nødvendig informasjon om virksomheten din. 

image
Malin Soderstrom  2687 visningar
senest oppdatert: 7/23/2018 7:23 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile