Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltmannsforetak og få en annen karriereStart ditt eget og få det beste av to verdener

Det finnes mange fordeler med å starte enkeltmannsforetak, men en av fordelene med å være fast ansatt er regelmessighet. Du vet at du kommer til å få lønn hver måned og du vet hvor mye. Dette gir en stabil økonomi hvor du kan planlegge i lang tid fremover og du kan kjenne deg trygg på din økonomiske situasjon. Men dette veier ikke alltid opp for ulempene med å være fast ansatt. Repeterende og kjedelige arbeidsoppgaver kan føre til frustrasjon og kjedsomhet, noe som kan virke svært negativt på livsgnisten over tid. Hvis man ønsker å få det beste ut av to verdener, kan det være lurt å starte for seg selv ved siden av sitt faste arbeid. Det kan bli en tøff periode, men den vil garantert bli svært spennende. Jobb i helger og på kvelder, og bruk tiden på å finne ut om din forretningsidé er levedyktig. Dette gir deg en myk start inn i en verden som selvstendig næringsdrivende samtidig som du beholder en trygg personlig økonomi. Og ser du etterhvert at ditt foretak har gode sjanser for å lykkes, kan du ta sjansen og satse på dette fulltid. På denne måte får du startet ditt eget uten å gamble for mye.

Å finne balansen

Utfordringen med å starte opp sitt eget samtidig som har en fast jobb, er å finne balansen. Mange velger å starte sitt eget som en hobby, nettopp fordi man da kan beholde sitt faste arbeid og tryggheten som kommer med det. Ofte er dette uproblematisk, men hvis ditt eget foretak begynner å gå bra, kan det bli vanskelig å få tiden til å strekke til. I tillegg til arbeid har jo mange også en familie som krever sitt. Som et resultat kan man etter en stund bli tvunget til å velge mellom sitt eget foretak og den faste jobben, men innen den tid har de fleste funnet ut hva de ønsker å satse på.

Avtale om å starte enkeltmannsforetak

Å starte for seg selv som en karriere på si, er ikke alltid noe arbeidsgivere setter pris på, og noen ganger har man heller ikke lov til dette i henhold til ansettelsesavtalen. Dette gjelder spesielt hvis foretaket du ønsker å starte fremstår som en konkurranse for din eksisterende arbeidsgiver. Det er forståelig at arbeidsgivere ønsker sin ansattes fulle fokus, og for mange er det fullt mulig å gi alt på jobben samtidig som man bygger opp et eget foretak på fritiden. hvis du virkelig ønsker å drive for deg selv ved siden av jobben så snakk med arbeidsgiveren din og bli enig om en avtale som begge parter er komfortable med.

 

image
Malin Soderstrom  1472 visningar
senest oppdatert: 7/10/2018 9:58 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile