Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltmannsforetak og vinne over konkurransenAlle som tar på seg den spennende utfordringen som å starte et foretak er vet at det råder en svært vanskelig konkurranse. Det har så og si ingenting å si hvilken type bransje det handler om. Hvis man er grunder er man nødt til å hele tiden være klar for at nye hindre vil dukke opp i hverdagen. Men når omtrent en million grundere av små foretak i det norske foretaket slåss om kundene er det ikke spesielt rart at konkurransen blir hardere.


Men det er jo nettopp dette som er så veldig viktig med å hele tiden ha et våkent øye og følge med på den konkurransen som finnes der ute. Hvis du bestemmer deg for å starte et foretak må du ha et våkende øye på de truslene som råder mot ditt foretak. Du er nødt til å vite hva som kan sette bremser for lønnsomheten til din forretningsvirksomhet. Når du skal starte et foretak bygger det på å drive det med gevinst og da kan du ikke la konkurrenter stå i veien for deg.


Når du starter et foretak lager du deg en forretningsplan. I denne bør du ta med en SWOT-analyse. Du som har laget en forretningsplan en gang kjenner kanskje allerede til det. Men denne formen for analyse er en analyse man gjør for å analysere styrker, svakheter, muligheter og trusler som foretaket ditt bør ta til betraktning. Hvis du har tenkt til å satse 50 000 kroner i aksjekapital for å starte opp et aksjeselskap kan det være lurt å ha oversikt over disse tingene først. Det er tross alt en hel del penger. Du kan lese mer om å starte et aksjeselskap på starta-aktiebolag.se.


Men selv om konkurransen er hard i det norske næringslivet betyr ikke det at du ikke skal ta på deg utfordringen og bli din egen sjef som eier av et foretak. Det er en morsom utfordring som tilbyr en helt ny verden for deg som yrkesmenneske. En helt ny verden som man ikke kan sammenligne med noen form for arbeid som en ansatt. Å starte et foretak gir muligheten til å planlegge sin egen tid og å være sin egen sjef. Fantastiske muligheter som man kun kan drømme om når man er ansatt.


Ikke alltid gull og grønne skoger

Konkurransen forsvinner derimot ikke bare fordi at du har friheter når du er grunder. Når du har et eget foretak å ta hånd om innebærer det et større ansvar enn for den som er ansatt. Det kreves mer arbeid og vil ta mer av din tid. Du kan helt klart planlegge denne tiden selv, men antallet timer kommer til å være flere enn for en person som er ansatt.

image
Hans Kahn  1424 visningar
senest oppdatert: 11/19/2021 3:19 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile