Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltmannsforetak som fiskerHvorfor det passer bra å starte enkeltmannsforetak for de som skal drive smått

I fiskeriindustrien er selskapene ofte store, og det kan være vanskelig å konkurrere på pris mot disse allerede etablerte bedriftene. Derfor kan det være lurt å prøve å tenke nytt og kanskje tilby noe annet hvis det fortsatt er denne bransjen man ønsker inn i. Å starte et enkeltmannsforetak å markedsføre seg som den lokale fiskeren, kan være en god idé. Kortreist mat er noe kunder setter mer og mer pris på, og mange handler heller hos lokale aktører enn hos de store kjedene hvis dette er mulig. På denne måten kan du unngå å konkurrere på pris, men heller konkurrere på etikk og kvalitet.

Et yrke som aldri blir gammelt

Å spise fisk som fanges i skjærgården utenfor huset smaker bedre både i munnen og i hjertet. Mange som jobber som fiskere gjør kanskje dette på et mindre nivå, og flere også som hobby. Hvis du vil gå fra å kun å selge til familie og bekjente, og heller begynne å øke kundegruppen din, kan det være en god idé å starte et enkeltmannsforetak. Fiskere vil alltid ha et marked, det gjelder bare å finne det markedet som passer for deg. Det kan være lurt å gjøre en skikkelig undersøkelse og finne ut hvilke aktører som allerede finnes i ditt nærområde og hvor stor etterspørselen på fisk og skalldyr er. Kanskje kan du tilby noe som ingen andre kan?

Hvordan man enkelt og raskt kan starte et enkeltmannsforetak

Mange unngår å starte sitt eget foretak, uansett bransje, fordi det prosessen føles vanskelig og altfor byråkratisk. Dette gjelder spesielt hvis man ikke har noen erfaring med forretning fra før. Men heldigvis har tidene forandret seg, og i dag har man tilgang til uendelig mye informasjon på nettet. Dette gjør at hvem som helst kan tilegne seg den nødvendige kunnskapen man trenger for å starte for seg selv og hvis det allikevel skulle være vanskelig, er det også enkelt å finne hjelp. Det finnes agenter som gjør hele jobben for deg, slik at du kan bruke din dyrbare tid på andre ting. Ønsker du allikevel å gjøre jobben selv, kan du enkelt få tipsene og rådene hos de samme agentene. 

image
Malin Soderstrom  3371 visningar
senest oppdatert: 7/11/2018 6:16 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile