Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltmannsforetak som helsearbeiderDagens jobbmarked tilbyr et enormt antall ulike yrker, og noen er mer kjente enn andre. Å jobbe i helsevesenet som sykepleier, hjelpepleier eller helsearbeider er eksempler på yrker som er godt etablert i det norske samfunnet, og som mange lever av. Til tross for lave lønninger og et overtall av dårlige arbeidsavtaler er det fortsatt mange som utdanner seg som sykepleiere, heldigvis, men mange begynner å bli lei av å ta den lange utdannelsen og gjøre denne viktige jobben uten å bli riktig kompensert for det arbeidet de gjør. Så hva med å jobbe som helsearbeider i stedet? Å jobbe som helsearbeider ved å starte enkeltmannsforetak kan være et godt alternativ.

Yrket som helsearbeider har definitivt sin fordeler, først og fremst fordi det ikke krever høyere utdannelse. Høyere utdannelse er naturligvis bra å ha, men det begynner å bli vanskelig når studielånet er høyt og lønningen lav. Det er store behov for helsearbeidere i alle samfunn og disse jobbene dekker et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Kanskje vil du lettere kunne finne den jobben du virkelig trives med?

I mange tilfeller kan det være mer lønnsomt å starte enkeltmannsforetak som helsearbeider enn å arbeide som sykepleier. Mye av grunnen er at man ofte kan jobbe en hel karriere som sykepleier uten å bli tilbudt 100% stilling og lønnen forblir lav uavhengig av ansenittet. Hvis man driver for seg selv har man et helt annet utviklingspotensiale og man velger selv hvor man skal legge inn sine ressurser.


Mange muligheter som hjelpearbeider

Som hjelpearbeider kan man jobbe med en stor og variert gruppe med mennesker, blant eldre, handikappede, barn og enslige mødre. Hvis man driver eget firma kan det være lurt å utføre en undersøkelse om hvilke behov som finnes i ditt lokale område, og ikke minst kan det lønne seg å ha en god dialog med kommunen. Kanskje kan du dekke et behov som kommunen selv ikke har klart å ta hånd om. Eller kanskje du oppdager noe som kommunen ikke har sett når du utfører dine undersøkelser. Ved å gjøre et godt grunnarbeid kan du fort oppdage nye tilfeller som du ikke visste eksisterte.


Våg å be om hjelp for å starte enkeltmannsforetak

Hvis du som helsearbeider ønsker å starte eget foretak innenfor helse og omsorg, kan det være en god idé å vurdere å ha en assistent. På denne måten kan man selv begynne å jobbe med en gang og bruke mesteparten av tiden på det som genererer penger inne i foretaket. En assistent kan være en svært god hjelper å ha når det kommer til det administrerende arbeidet i virksomheten, blant annet å ha kontroll på daglige avtaler og rutiner, fakturering og månedlige rapporter. Ikke vær redd for å be om hjelp! Du er ikke alene om å trenge bistand i forbindelse med oppstart av eget firma.

 

image
Malin Soderstrom  6588 visningar
senest oppdatert: 7/21/2018 2:02 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile