Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltpersonforetak - bli din egen sjefÅ starte eget og ansvaret

Når man starter eget kommer en hel del ansvar med det. Å starte eget innebærer ikke kun frihet, men også mye disiplin og planlegging. Ansvaret omkring det å starte eget legger du merke til når du blir en grunder. Det finnes ingen som minner deg på at du skal ta vare på kvitteringer eller fakturaer korrekt. Du må passe på at du betaler alle sosiale avgifter og følge mange typer av regler selv som grunder. Å starte eget er med andre ord ikke kun gull og grønne skoger. Mange som blir grundere synes at ansvaret er vanskelig i begynnelsen. Det tar en stund før man får en rutine på det! Det er også ditt ansvar å få inn tilstrekkelig mye penger for at du skal kunne gå i pluss! I og med at en del av pengene går ut til sosiale avgifter kan det være ekstra vanskelig å komme ut av det med en gevinst. Ditt ansvar er å planlegge og å kunne håndtere det økonomiske slik at foretaket ditt går rundt.


Å starte enkeltpersonforetak og friheten

Å starte eget innebærer selvsagt en enorm frihet. Du har ingen som sier til deg hva du skal gjøre. Det finnes heller ingen retningslinjer eller prinsipper som kan sette bremser for deg. Alt du vil kan du gjøre innenfor lovens grenser. I og med at du er en grunder kan du velge arbeidstider. Hvis du føler at du jobber best tidlig på morgenen kan du gjøre det. Er du mer et slags nattmenneske og føler at kreativiteten kommer senere er det bare å kjøre på. Som ansatt vil det være visse timer hvor du er nødt til å oppholde deg på din arbeidsplass. Som grunder av enkeltpersonforetak jobber du så mye du vil og trenger når du vil og trenger det! Hvis du vil ta deg en ferie kan du gjøre det. Du kan kompensere ved å jobbe mer en uke slik at du kan være ledig andre dager. Friheten som grunder av et enkeltpersonforetak er enormt!


Entreprenør-ånden og å starte eget

Med entreprenør-ånden menes  den innstillingen og drivkraft noen mennesker har. Den kommer veldig godt med når det gjelder å starte eget. Hvis du har entreprenør-ånd betyr det at du enkelt kan finne løsninger på problemer. Akkurat som ved å ha ambisjon drives du av å alltid lete etter neste steg. En grunder med entreprenør-ånd starter eget enkelt og fremgangsrikt. Visst gjelder det å ha litt flaks noen ganger, men det handler aller mest om ferdighet og drivkraft!

image
Malin Soderstrom  1487 visningar
senest oppdatert: 7/22/2018 11:20 AM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile