Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltpersonforetak og forvirkelige deg selvÅ være entreprenør

Å være entreprenør og starte eget innebærer å få leve ut seg selv. Du får all frihet du noensinne har trengt til å teste og jobbe for noe du ønsker å få til. Du kan forvirkelige dine idéer og i prosessen også deg selv. Med friheten kommer kreativiteten. Entreprenører er kjent for å finne smarte løsninger på problemer og at de elsker å jobbe. Dette kommer fra friheten og drivkraften med å jobbe for seg selv. Å starte eget kommer i lengden til å gjøre deg til en lykkeligere og mere motivert person. Vi bruker mye tid på å arbeide, men som entreprenør er arbeid noe helt annet. Det er ditt foretak, din baby, som du tar hånd om og lar vokse. Gjennom å være en god entreprenør med mer ånd i foretaket kommer livet aldri til å bli det samme igjen!


Potensiell motgang når man starter enkeltmannsforetak

Når man starter eget kan det selvsagt innebære motgang. Det er ikke alltid enkelt å starte eget. Selve prosessen med å starte et foretak gjør du imidlertid enkelt hos oss. Har man ingen erfaring som grundere fra tidligere av kan det bli enda mer vanskelig. Se til at du har spart opp et godt kapital som du kan leve av i begynnelsen. Få grundere av enkeltpersonforetak får får i gang sine forretninger fra første stund. Det krever tålmodighet og tid å starte et foretak som er bra. Det er ikke alltid enkelt å finne kunder i begynnelsen, men de kommer med tiden. Det gjelder å fortsette å drive foretaket sitt på en god måte og ikke gi opp. Økonomiske bekymringer i begynnelsen kan bli dekket så snart kundene begynner å oppdage foretaket.


Teste idéer og drømmer gjennom å starte eget

Gjennom å starte eget kan du planlegge og teste dine egne idéer. Alle kjenner til frustrasjonen av å måtte lage en oppgave som man vet at er en dårlig idé. Når andre bestemmer over deg tvinges du stadig til å gjøre ting som du ikke vil gjøre. Å arbeide umotivert bryter deg ned som person og gjør dagene på jobb skikkelig triste. Gjennom å starte eget slipper du alt det. Du kan teste dine egne idéer utifra din planlegging. Drømmer kan gå i oppfyllelse og det viktigste av alt; du gjør noe som er morsomt. Å ha det bra er det viktigste av alt, og selv om du i begynnelsen ikke tjener så bra så kan gleden kompensere for det.

image
Malin Soderstrom  1451 visningar
senest oppdatert: 7/20/2018 12:49 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile