Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltpersonforetak som massør til rett prisHvis du er en person som har sansen for emnet helse så finnes det en rekke yrker for deg å jobbe med. Det finnes også et antall ulike yrker hvor du kan starte eget foretak og forsørge deg i ditt drømmeyrke. Ett av mange yrker som lar deg starte foretak er som massør. Dette kan gjøres i ulike former for foretak avhengig av hvilket opplegg som du føler at passer best for deg.

Inntektene kan derimot være begrensede i begynnelsen og det er lurt å holde kostnadene nede. Det er derfor passende å kun finansiere de absolutt nødvendigste tingene i virksomheten. En massasjebenk for eksempel. Når det kommer til formen for foretak er et aksjeselskap utelukket da det er en unødvendig stor utgift å legge 50 000 i et aksjekapital. Du bør kanskje forsøke å finne et annet alternativ når du skal starte foretak, som for eksempel enkeltpersonforetak.


Finn et lokale når du skal starte enkeltpersonforetak

For å kunne utøve yrket har du for det meste et behov for å finne et sted hvor du kan ta imot dine kunder. Et sted hvor du kan plassere massasjebenken helt enkelt. Du kan ha virksomheten hjemme hos deg selv eller i et lokale som du leier et sted i byen du bor i. Det er til stor del et spørsmål om kostnader. Men tenk på at du må finne et sted som kundene dine enkelt kan komme til. Ellers vil de kanskje velge seg en annen massør på markedet på grunn av den lange avstanden.

Lokaler er dyrt. Spesielt i større byer. Derfor er det viktig at du tenker deg godt om når du leter etter et lokale. Du ønsker ikke at leien skal spise opp hele gevinsten. Da får du ingen gevinst. Enda verre er det hvis det blir så dyrt at du begynner å gå i minus med virksomheten din. Det kan ikke hende. En god måte å få ned kostnadene på er å dele lokale med noen andre. Forsøk å finne noen som har en snarlik virksomhet så kan dere sannsynligvis starte et helsesenter som tilbyr flere tjenester i form av et partnerskap eller være flere individuelle firma som deler lokale. Kanskje går du sammen med noen som tilbyr manikyr. Uansett hvordan dere velger å gjøre det er det viktig å tenke på å holde kostnadene nede.


Ikke bare inntekter

Grundere skal ikke bare tenke på å få inn mye inntekter. Det er like viktig at utgiftene er små og dette må du ha med deg fra første dag når du skal starte foretak. Det er marginene som avgjør hvor mye du går i pluss og det er denne gevinsten som betyr noe når du skal tjene penger. Hvis man har noen å dele et lokale med så deler man ikke kun leien. Til og med kostnader for rengjøring, telefon og bredbånd kan være ulike former for vedlikehold hvor kostnaden deles opp. Tenk på det når du starter opp din massasjevirksomhet.

Men samtidig som lokaler er dyrere i større byer og billigere på mindre steder gjelder det å finne balansen med å få tak i nok kunder. Noen må jo kjøpe dine produkter eller tjenester til slutt. Det råder ingen tvil om at det finnes flere man kan selge til i en stor by. Men hvis du velger å være virksom på et slikt sted finnes det sannsynligvis også mange konkurrenter. Hvis din tjeneste eller ditt produkt ikke er svært populært og unikt selvsagt.

image
Malin Soderstrom  2603 visningar
senest oppdatert: 7/22/2018 11:29 AM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile