Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte et enkeltmannsforetak » Enkelt gjort i 2018Starte et enkeltpersonforetak for å komme i gang hurtig med din forretningsidé

Det er svært mange som nøler når det handler om å starte et enkeltpersonforetak. Men faktum er at det i dag er enklere enn noen gang å komme i gang med forretningene sine. Det finnes automatiske tjenester på nettet som hjelper deg med å komme i gang i løpet av kun noen få minutter. Vi tilbyr en fullstendig løsning med prisgaranti, noe som innebærer at du kan være helt sikker på at du får den hjelpen som er mest økonomisk når du skal komme i gang. Det tar totalt 5 dager for hele prosessen å bli ferdig. Det innebærer at det i dag ikke er noe krav om at du setter deg inn i kompliserte firmastrukturer eller skatteregler for å starte et enkeltpersonforetak. Dette gir deg mer tid som du kan bruke på å utvikle foretaket ditt og gir din forretningsidé en flyvende start.

Har du lyst til å starte et enkeltpersonforetak? Da er det viktig at du husker på at økonomien til foretaket blir satt sammen med din egen økonomi. Det innebærer at overskuddet som foretaket har blir rapportert som din inntekt. Et enkeltpersonforetak er ikke en juridisk person, noe som innebærer at riskene til foretaket blir satt sammen med riskene for deg. Skal du investere svært mye penger i din forretningsidé er det derfor veldig lurt å velge en annen form for selskap der dine personlige risker blir mindre.

Du kan trekke fra forsvarlige kostnader for foretaket- for eksempel kostnader for lokale, transport eller kommunikasjon. Alt overskudd blir senere rapportert som din inntekt. Hvis dere er partnere som ønsker å starte et enkeltpersonforetak sammen går det bra, da holder det at en av dere betaler forskuddsskatt og moms. Den andre av dere rapporterer da overskuddet som sin inntekt i sin egen selvangivelse. For å starte et enkeltpersonforetak kreves det ikke noe særlig mye jobb. Men glem ikke at ansvaret ligger på deg personlig for å betale inn sosialavgifter. De skal dekke din alderspensjon, avgift for forsikring ved sykdom og det øvrige. Disse avgiftene skal betales inn når du betaler din skatt.

image
Malin Soderstrom  1865 visningar
senest oppdatert: 7/28/2018 11:20 AM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile