Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte et enkeltmannsforetak – beskytte ditt varemerkeVaremerket til foretaket ditt er ansiktet utenfra når du skal starte et enkeltpersonforetak. Det som kundene ser, og forhåpentligvis kjenner igjen etter en liten stund. Det er derfor svært viktig at du skaper et sterkt varemerke til foretaket ditt og også passer på at du beskytter ditt varemerke slik at ingen andre kan ta det i bruk selv. Etter at du har beskyttet ditt varemerke så fører ofte det til at det går enda bedre med virksomheten, særlig hvis det blir et så sterkt varemerke at kundene begynner å forbinde det med dine produkter og din utrolig vennlige og imøtekommende kundebehandling. Fornøyde kunder er kunder som kommer tilbake.


Registrering av et varemerke gjelder i ti år i Norge ig blir deretter forlenget med ti år av gangen. Ditt varemerke til regnet som en av ditt foretaks immaterielle eiendeler, og det gir foretaket ditt svært mye høyere verdi. Hvis du i fremtiden skal selge foretaket ditt så vil det være verdt mye mer hvis du har et beskyttet varemerke når du skal starte et enkeltpersonforetak og det kommer til å selge ennå mer hvis du har arbeidet frem er veldig sterkt og godt kjent varemerke.


Skulle det skje at noen prøver å ta i bruk ditt varemerke selv når det er beskyttet, så gjør de noe som kalles for varemerkeinntrengning og da skal man henvende seg til Høyesteretten. Domstolen forbyr da ofte videre inntrenging. Foretaket som har gjort inntrenging kan bli dømt til å få bøter, eller til og med få fengsel.


Starte et enkeltpersonforetak og søke om varemerkebeskyttelse

For å kunne søke om varemerkebeskyttelse så er varemerket nødt til å være unikt. Det må skille seg ut i forhold til andre varemerker. Det kan altså ikke registreres hvis det kan forveksles med et navn eller et firma som allerede finnes. Man får heller ikke registrere et varemerke som kan være misvisende for allmennheten.


Hvis du er i gang med å starte et enkeltpersonforetak og vet akkurat hvordan ditt varemerke og din logo skal se ut, så bør du se til at du registrerer det fort. Etter at du har gjort det kan du føle deg beroliget og vite at det kun er du som kan og får bruke det.

image
Malin Soderstrom  1501 visningar
senest oppdatert: 7/31/2018 2:28 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile