Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte et enkeltmannsforetak - det trenger absolutt ikke å være ensomtNår du starter et enkeltmannsforetak, gjør du det helt selv. Det ligger i navnet at denne selskapsformen kun tillater en eier i selskapet. Dette er også den enkleste formen for foretak, så det er mange som velger å starte et enkeltmannsforetak første gangen man skal starte opp en virksomhet. Det er helt riktig å tenke at å starte enkeltmannsforetak er det som passer best når man er alene, men det kan også bli litt ensomt iblant. Det er fint å ha noen å sparre med, noen man kan brainstorme med og noen man kan ta avgjørelser sammen med. Sånn er det ofte ikke i et enkeltmannsforetak fordi alt ansvaret ligger på deg alene.

Virksomhetstreff

De som jobber hjemmefra kan med tiden føle at det blir litt kjedelig. Mange synes det er fantastisk å ha friheten til å kunne styre sin egen arbeidsdag fra sitt eget hus, men de fleste har behov for å treffe andre i ny og ned. Så selv om det av og til kan føles ensomt, skal du vite at du ikke er alene. Ta initiativet til jevnlige virksomhetstreff med andre du kjenner eller ønsker å bli kjent med som også jobber hjemmefra. Kanskje kan dere treffes ukentlig for å jobbe side om side på en kafé eller kanskje dere lar laptopen ligge hjemme og heller møtes for å snakke om hvordan uke som hjemmearbeidende har vært. Vær kreativ og ikke undervurder verdien av samvær med likesinnede.

Starte enkeltmannsforetak

Ikke la deg skremme av at det kan være ensomt å drive et enkeltmannsforetak. Store deler av tiden er det utrolig givende og spennende, og ikke minst gir det en vanvittig følelse av mestring og stolthet når ting går bra. Da er det plutselig en fordel å være alene om det, for da vet du at du har klart det helt selv. Det er heller ikke alltid sånn at man ikke har noen å diskutere med selv om man ikke har en partner. I dag finnes det flotte klynger og organisasjoner som man kan være svært aktive og deltakende i, og dette er arenaer hvor man møter likesinnede som også trenger noen å veksle erfaringer og idéer med.

Har du enda ikke bestemt deg om du ønsker å starte eget firma? Skriv ned din forretningsidé og begynn å utforme en forretningsplan. Snakk med noen du kjenner som har vært gjennom prosessen før deg, og bli inspirert. Det er også en god idé å la andre ta en kikk på dine planer, og helst noen som kan gi deg en ærlig tilbakemelding. Lykke til!

 

image
Malin Soderstrom  1489 visningar
senest oppdatert: 7/11/2018 6:11 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile