Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte et enkeltpersonforetak innenfor restaurantbransjenÅ starte et enkeltpersonforetak og hva man bør tenke på innenfor restaurantbransjen

Norge har svært mye å kunne by på innenfor restaurantbransjen. Den norske matkulturen er en ting, men takket være innflyttere fra andre land finnes det mye som man kan velge mellom. I en og samme gate kan du smake på mat fra Italia, India, Indonesia og Utopia, noe som er helt fantastisk. I og med at tilbudet er så stort gjelder det å tenke seg om hvordan man vil at ens egen restaurant skal være. Det som derimot gjelder for alle er at de er nødt til å starte et foretak. I dette tilfellet vil det bli forklart hvordan man starter et enkeltpersonforetak. Å starte et enkeltpersonforetak er noe som ofte er veldig fint å begynne med. Fordelen med å starte et enkeltpersonforetak innenfor restaurantbransjen er at det er svært mye enklere å forandre seg og å tilpasse seg i ettertid.

Med andre ord er du ikke nødt til å ha stålkontroll på utformningen på forhånd. Å starte et enkeltpersonforetak er med andre ord perfekt for deg som er alene og har et ønske om å åpne en restaurant eller en kafe et eller annet sted. Etterhvert som tiden går kan du senere tilpasse deg etter forespørsler og andre målgrupper. Hvis det går svært bra med foretaket kan du til og med starte et aksjeselskap og la virksomheten din gå over til det. Som enkeltpersonforetak er du hovedansvarlig for økonomien til foretaket. Hvis det går dårlig for foretaket går det med andre ord også dårlig for deg personlig.


Flere velger å starte et enkeltpersonforetak på nett – hva det innebærer for deg som vil åpne en restaurant

Restaurantbransjen i Norge er flersidig og varierende. Å finne et konsept som fungerer og stikker seg ut er nødvendig med en konkurranse som denne. Før var det svært så vanskelig å starte enkeltpersonforetak med alt byråkratiet og papirarbeidet som man måtte gjøre. Nå kan man derimot enkelt starte et enkeltpersonforetak for å kunne åpne sin egen lille restaurant eller kafe på nett. Hos oss finnes det hjelp å få til alt du kan trenge hjelp til for å starte ditt enkeltpersonforetak. Alle dokumenter sendes til deg med instruksjoner, og du registrerer enkelt og korrekt ditt foretak. For deg som er alene og ønsker å åpne restaurant er dette perfekt for deg. Det fikses både enkelt og hurtig, og etter det kan du komme i gang med din virksomhet!

image
Malin Soderstrom  1592 visningar
senest oppdatert: 7/26/2018 6:48 AM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile