Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Ta sjansen og start et enkeltmannsforetak

 


1.   Jobb med det du elsker

Å få jobbe med det du elsker er nummer én på listen over hvorfor du skal ta sjansen og starte et enkeltmannsforetak. Tenk å kunne gå til jobb hver dag og gjøre det du elsker. Dette er svært mange menneskers drøm. Det finnes naturligvis arbeidsmoment som er mindre inspirerende enn andre, men totalt sett blir du helt enkelt lykkelig på jobben fordi du stort sett har det fint.

2.   Bli din egen sjef

Du vil naturligvis få bestemme over deg selv. Dette innebærer et ansvar, men gir også en frihetsfølelse som er utslagbar. Å vite at ingen kan si deg opp eller komme med klager på jobben du har gjort, gir en god følelse. Samtidig er det viktig å gjøre en ekstra god jobb, men det er ikke så vanskelig når man har seg selv som sjef.

3.   Styr din egen arbeidstid

Ettersom du er din egen sjef, styrer du naturligvis også din egen arbeidstid. Det er lurt å sette opp arbeidstider som du prøver å holde deg til, men faktum er at du begynner på jobb når du vil og avslutter arbeidsdagen når du vil. Det blir ingen beskyldende blikk eller rullende øyne fra sjefen hvis du må bli hjemme med sykt barn eller bestemmer deg for å dra på ferie. Fantastisk!

4.   Skap noe som er ditt

Følelsen av å ha skapt noe helt selv, er fantastisk. Når du skal starte et enmannsforetak får du virkelig sjansen til å være kreativ, og det finnes egentlig ingen fasit på hva som er rett og galt. Det er helt opp til deg å avgjøre hva ditt foretak skal drive med og hvilken vei det skal ta for å komme dit. Det er jo ditt foretak og det er du som bestemmer. Den stolte følelsen man får når noe går bra, er også helt unik, og det er noe alle bør oppleve.

5.   Ingen arbeidsdager er like

En ”vanlig” jobb, der man er ansatt, innebærer ofte at man starter hver dag på samme tid, stort sett utfører de samme arbeidsoppgavene og avslutter dagen til et fast tidspunkt. Mange tenker ikke engang over at det er noe rart med slike rutiner, og har akseptert at det er sånn det er. Men etter at man har startet et enmannsforetak er det vanskelig å gå tilbake til å være ansatt, og ofte savner man kreativiteten og spenningen man får i hverdagen som foretakseier.

Hvis du går og lurer på om du skal starte et enmannsforetak, så gjør det! Ta sjansen!

image
Malin Soderstrom  1424 visningar
senest oppdatert: 6/26/2018 5:41 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile