Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Tjene penger på å starte enkeltpersonforetakEksempler på solskinnshistorier

Myten om at det kun er de store foretakene sine eiere, sjefer og visedirektører som tjener mye er ikke sann. Det finnes mange eksempler på grundere som lykkes i å tjene mye på sitt foretak. Det gjelder kun å komme på riktig ide til virksomhet. Hvis du er kreativ og har driv kan du tjene penger på ditt foretak allerede fra starten. Når det handler om å starte eget er det viktig med markedsundersøkelser og god timing. Det kan være noen som kaller det flaks, men med god nok etterforskning kan man øke sine sjanser for å lykkes. Man kan ikke være redd for å prøve noe som er helt nytt eller å gå utenfor boksen. Fordelen med å starte eget er at det ikke finnes noe som kan hindre deg!


Starte enkeltmannsforetak og oppstartfasen

Det er løgn å si at alle foretak klarer seg bra fra begynnelsen av. Når man starter eget må man regne med noe som blir kalt for oppstartfasen. Avhengig av hvem man er og hva slags foretak man driver er oppstartfasen forskjellig. Den kan være kort hvis man har flaks eller vare over lengre tid. Oppstartfasen er den tiden hvor man starter eget da foretaket holder på å bli bygget opp. Å registrere foretaket er lett å gjøre, men å få kunder er en helt annen sak. De første årene pleier grundere av enkeltpersonforetak å være vitne til dårligere privatøkonomi. Man jobber mye, men får ikke like mye tilbake som man gjerne skulle ønske. Å starte eget kan være tøft i begynnelsen, men da er det lurt å huske på hva som kan komme senere.


Å starte eget og “høste fruktene”

Etter at man har startet eget og gått igjennom oppstartfasen kommer deretter den herlige biten. Å kunne høste fruktene fra sitt arbeid og den kraften man har lagt ned gjennom så mange år er fantastisk. Det er etter en stund at ditt foretak virkelig begynner å få fart på seg. Når dette skjer kan det føles som at ting bare ruller videre av seg selv. Du får flere kunder og de avløser hverandre. Du kan kanskje til og med begynne å sette opp prisene. En annen ting som man kan gjøre etter å ha “høstet fruktene” er å utvide. Å starte eget er spennende og å se foretaket sitt vokse er helt fantastisk. Når det går svært godt for foretaket kan du starte eget igjen eller utvide og få oppleve den samme herlige følelsen av å lykkes enda en gang.

image
Malin Soderstrom  1451 visningar
senest oppdatert: 7/20/2018 11:08 AM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile