Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Pris for enkeltmannsforetak

Hva koster det å etablere et enkeltmannsforetak? For enkeltpersonforetak som bare skal registreres i Enhetsregisteret er registreringen gratis. Enkeltpersonforetak som skal drive med varesalg eller ha mer enn 5 ansatte må også registreres i Foretaksregisteret, og dette koster kroner 2 250,- ved elektronisk registrering i Altinn, og kroner 2 832,- ved registrering på papirskjema.


Å registrere et enkeltpersonsforetak via registrer-enk.no koster 990,- og inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang, som oppstartsamtale med våre bedriftsrådgivere, infopakke med oppstartsguide og AS-garanti - gratis hjelp med oppstart av aksjeselskap innen 12 måneder (verdi kr 3290).

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
9:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile