Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Bygg Norge som foretakseierYrker har utviklet på mange ulike måter gjennom årene. Et tydelig tegn på dette er hvordan samholdet har blitt industrialisert og det har blitt større og større produksjoner. Ikke minst når det kommer til produkter. Fra bakere til industrialisert bakerier. Fra slaktere til slakterier i storskala. Og fra skreddere til enorme kleskjeder som til enhver tid selger nye varer. Ja det har uten tvil skjedd en forandring. Og derfor trengs det også en balanse. En balanse som du kan med å bygge opp sammen tusentalls av andre som også velger å starte sitt eget foretak. Med nye forretningsidéer som innleder produksjoner i små skalaer og som bygger opp landet av mindre foretak. Ved å starte foretak er du med på å vise at små produksjoner gir store bidrag til tross for sine størrelser, ikke minst i form av arbeidsplasser.

For deg som tror på det du gjør

Du som tar avgjørelsen om å starte eget foretak for å drive det på fulltid, har antakeligvis også en forretningsidé du tror på. Det er tross alt en stor satsning du gjør. Det kan faktisk være ditt livs største. Derfor er det viktig at det er rette beslutning fra starten av og at du får de beste mulighetene for til å starte opp din virksomhet. Og det blir garantert spennende!

 

Når din forretningsidé er tatt hånd, står resten av oppgavene i kø. Blant annet må du velge selskapsform og registrere forhåndsskatt. Du bør også vite hvordan du skal finansiere oppstarten av virksomheten frem til den driver seg selv. Har du tilstrekkelig med penger lagt til side, er det selvfølgelig bra. Men om du ikke har det, må du låse saken på et annet vis. Det kan du gjøre på flere ulike måter, og banklån er et alternativ. Pass på at du går gjennom alle vilkår for å være sikker på at disse passer din situasjon. Du ønsker ikke å sette foretaket ditt i gjeld som det aldri kommer ut av.

Ulike måte å finansiere bedriften når du skal starte foretak

Det er også en mulighet å finansiere virksomheten med en engleinvestor og risikokapital. Det er ikke noe galt i å søke hjelp hos en investor hvis det viser seg at dette skulle bli et behov. Fordelen med å få hjelp av en investor fremfor å låne penger, er kunnskapen, erfaringen og nettverket man får på kjøpet.

Hvis du ikke ønsker å låne penger eller ty til en investor, kan crowdfunding være et alternativ. Da får du hjelp av mange små långivere som bidrar til den samme potten.

I denne artikkelen er det bare nevnt noen få av alle finansieringsalternativene man har når man skal starte et foretak. Det er viktig å kartlegge hvilke behov, ønsker og mål man har for sitt foretak, for deretter å vurdere hvilken form for finansiering som er det beste alternativet for deg.

 

image
Malin Soderstrom  1451 visningar
senest oppdatert: 7/3/2018 11:21 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile