Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Dette må du gjøre for å starte et enkeltpersonforetakSom privatperson er det en god idé å starte et enkeltpersonforetak fordi det er den enkleste formen for forretningsvirksomhet. Tenk på at i et enkeltpersonforetak har du selv ansvaret for å ta deg av det som foretaket skylder. Til forskjell fra når du starter et aksjeselskap. Men administrasjonen av foretaket er betydelig enklere. Du kan fokusere på din egen virksomhet. I stedet for å måtte bruke unødvendig mye tid på papirarbeid.


Det eneste som trengs for å starte et enkeltpersonforetak innen næringsvirksomhet er at du passer på at du kan alt om betaling av forskuddsskatt og passer på at du også betaler moms. Det er alltid du selv som privatperson som er ansvarlig for pågående avtaler, skyld og andre forpliktelser i bedriften, og hvis du har planer om å drive med flere virksomheter må du likevel kun starte et enkeltpersonforetak en gang. De ulike virksomhetene skatter og rapporterer nemlig alltid sammen. Organisasjonsnummeret til bedriften består av ditt eget personnummer, og hvis du vil kan du også registrere ett valgfritt firmanavn.


Pass på at du betaler forskuddsskatt når du starter et enkeltpersonforetak

En stor fordel med å velge kun ett enkeltpersonforetak når du skal starte et foretak er at prosessen er veldig smidig. Fra du har bestemt deg for å starte din egen virksomhet og frem til ditt foretak er klart for å ta imot de første kundene tar det nemlig kun noen få dager. Før du starter et enkeltpersonforetak er du nødt til å lære alt om å betale forskuddsskatt. Du må samtidig huske på at du også må betale moms. Du kan også registrere at du er arbeidsgiver hvis du er nødt til å ansette noen i ditt firma. Med en gang inntekten oppstår må du betale forskuddsskatt. Hvor mye du betaler i forskuddsskatt avhenger av hvor mye du forventer å tjene- altså overskuddet ditt.


Kom i gang med ditt foretak på kun noen dager

Det enkleste når du skal starte et enkeltpersonforetak er at du velger å bruke en tjeneste på nett. Den hjelper deg med søknader og tar seg av alt når det gjelder papirarbeid. Vi hjelper deg med dette. I tre enkle steg registrerer du ditt nye firma og får all nødvendig hjelp på veien for at det skal gå så smidig som mulig. Registreringen skjer fullstendig via nettet. Det tar kun noen minutter å fylle inn den informasjonen som kreves for at din søknad skal bli komplett. Mange nordmenn tar sjansen på å bytte yrkesvei eller få et mer fritt liv ved å starte enkeltpersonforetak. Har du også fundert på å bli din egen arbeidsgiver? Det har aldri vært enklere enn det er nå å starte ditt eget foretak på kun noen dager.

image
Hans Kahn  1450 visningar
senest oppdatert: 11/19/2021 3:14 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile