Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Enkeltmannsforetak som barne- og ungdomsarbeiderI Norge fødes drøyt 58 000 barn hvert år og mange av dem avhenger av produkter og tjenester som samfunnet leverer. Barnehageplasser er en typisk sånn tjeneste, og som de aller fleste er helt avhengig av for å få hverdagen til å gå rundt. Ventetiden for å få barnehageplass er altfor lang for mange, og noen får ikke den plassen de trenger i det hele tatt. Dette gjør at det finnes gode forretningsmuligheter for deg som ønsker å starte eget firma for å drive med pedagogisk arbeid med barn.


Med antall barnefødsler og en gjennomsnittlig lengre levealder, kommer dermed en naturlig befolkningsvekst. Voksne mennesker er sprekere, flere barn blir født og hoveddelen av de som dør er eldre mennesker. Det vil si at kundebasen for en som ønsker å jobbe med barn og ungdom er solid og økende.


Når du starter et foretak for å drive med barn, gjør du en stor og viktig innsats. Ikke bare er det tilfredsstillende for deg selv å drive med noe som du liker og vet er viktig, men du bidrar og svært positivt til småbarnsfamiliers hverdagsliv og samfunnet generelt. Steder som tar hånd om barn på en riktig måte og som kan tilby dette til en levelig pris, er mangelvare i dagens samfunn.


Enkeltmannsforetak - barn koster penger

Et barn koster veldig mye penger. Dette høres kanskje ille ut, så la oss forklare. Barn har svært mange behov som må dekkes i form av materielle redskaper. De vokser fort og trenger hyppig utskiftning av både klær og annet tilbehør. I mange tilfeller må foreldre kutte ned på arbeidstimer, noe som innebærer tapte penger. Etterhvert som barn blir eldre skal de delta på ulike fritidsaktiviteter, sommeraktiviteter og sportslige aktiviteter. De skal ha sykkel, pc til skolebruk og sportsutstyr, og plutselig er de også i alderen hvor de skal ta sertifikat. Og i tillegg til alle disse kostnadene, kommer også barnehageplass, hvis man er så heldig å få den da.


For mange foreldre, spesielt for de med flere barn, kan situasjonen bli svært vanskelig å håndtere, og det er derfor det er et stort marked for de som ønsker å starte eget firma for å drive med barn og deres hverdag. Hvis din kompetanse kan brukes til oppgaver som pass, aktivitet og pedagogisk læring, er du en svært ønsket næringskandidat i dagens samfunn. Mange familier faller mellom barken og veden når det kommer til standard tilbud som finnes, og de er stadig på leting etter alternative muligheter. En god idé kan være å gå sammen med flere som har samme ønsker det samme som deg selv, slik at dere tilsammen dekker et bredere kunnskap- og erfaringsområde. På denne måten kan dere tilby flere tjenester på ett og samme sted.


Ønsker du å starte enkeltmannsforetak i dag, kan du gjøre dette på en billig og enkel måte. Og vi hjelper deg gjerne med registreringen.

image
Hans Kahn  1583 visningar
senest oppdatert: 11/19/2021 3:12 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile