Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Miljøskifte fra universitetetNår du jobber i en bransje i mange år, er det ikke rart om du etterhvert vil føle behov for et miljøskifte. Tvert imot vil de aller fleste mennesker føle et behov for endring etter mange år på samme arbeidsplass. Ett eksempel på dette er hvis du har studert i fem år på et universitet og fått jobb på samme universitetet rett etter ferdigstilte studier. Plutselig har du tilbrakt tiden din og jobbet ti år i det samme miljøet, og da er det ikke så rart hvis du begynner å kjenne at det er på tide med en endring. Kanskje er du klar for å starte enkeltmannsforetak og ta kompetansen din ut i den store verden?

Du har kompetansen som kreves

Etter flere år som foreleser på universitet, er du definitivt ikke redd for å prate foran folk. Du er godt opplært innenfor pedagogikk og du har ett eller flere områder hvor du briljerer med din spisskompetanse. Kort sagt, du har kompetansen på plass, uten tvil. Allikevel kan du oppleve å møte motstand når du skal bringe din ekspertise ut på et nytt arbeidsmarked, og dette kan ofte være på grunn av manglende arbeidserfaring. Mange arbeidsgivere legger stor vekt på tidligere erfaring i tilsvarende arbeidsmiljø, og hvis man aldri har jobbet utenfor et universitet kan dette være et problem. Nok en gang kan løsningen være å heller starte for seg selv. Du vet hva du kan og du stoler på deg selv og din kompetanse. Hvis du etablerer et enkeltmannsforetak og gjør en solid jobb med å bygge opp din eget virksomhet, har du store sjanser for å lykkes.

Når du vil bytte spor og starte enkeltmannsforetak

I dag er det svært enkelt å starte eget firma, spesielt hvis man gjør det ved å etablere enkeltmannsforetak. Prosessen både krever og koster lite, og man kan komme fort i gang med selve jobben. Hvis forretning er helt nytt for deg, kan det være lurt å hente informasjon og erfaringer hos andre som har vært gjennom prosessen tidligere. Kanskje kjenner du noen som allerede har startet eget firma og som kan hjelpe deg på veien? En regnskapsfører er også en god lagspiller å ha, spesielt fordi han eller hun kan ta full kontroll over det økonomiske aspektet av virksomheten, noe mange synes er en stor trygghet. Hvis du ønsker å få bistand fra eksperter helt fra starten av, med alt fra etablering av enkeltmannsforetak til rådgivning rundt oppstart, hjelper vi deg gjerne med dette. Har du en god forretningsidé, bistår vi slik at du kommer i gang så fort som mulig. Det er ingen grunn til å vente!