Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte et enkeltpersonforetak som asylsøkerEr du asylsøker eller har du nettopp kommet til Norge så har du akkurat de samme mulighetene som hvilken som helst norsk person til å starte enkeltpersonforetak. Du må lære deg reglene for forskuddsskatt i Norge og du må også ha et norsk identitetnummer. Ett identitetnummer er den betegnelsen på identitet som en person får som ikke tidligere har vært ført opp i folkeregisteret i Norge. Et identitetnummer ligner på svært mange måter på våre norske personnummer.


Det finnes likevel en del regler som man må tenke på når man har tenkt til å starte et enkeltpersonforetak som asylsøker. Hvis du velger å bli eier av et eget firma så kan du ikke senere søke om arbeidstillatelse hvis det skulle være slik at din søknad om asyl blir avslått. Hvis du likevel har vært ansatt i minst fire måneder og har blitt lovet minst 12 måneders ytterligere ansettelse så kan du derimot søke om arbeidstillatelse. Hvis det går så galt at ditt asyl skulle bli avslått. Dette er noe som det selvsagt kan være svært viktig at du kjenner til. Man må jo få all informasjon slik at man vet hvilke valg man har og hva som er best for ens egen fremtid.


Starte et enkeltpersonforetak med oppholdstillatelse

Hvis du tilfeldigvis har fått oppholdstillatelse så får du bli i Norge. I tre års tid. Når du starter et foretak så har du sjansen til å bevise at du faktisk kan forsørge deg med ditt eget foretak. Det er den beste følelsen som finnes. Du kan da også søke om permanent oppholdstillatelse. Men det kan være litt vanskeligere for myndighetene å helt sikkert vite om du virkelig kan forsørge deg selv med ditt firma enn hvis du er fast ansatt. Dette har sine naturlige forklaringer. Men regelen er kun der for at du skal kunne overbevise dem om at du klarer deg aldeles utmerket selv. Som selvstendig næringsdrivende.


Hvis du som ny i lander nettopp har fått oppholdstillatelse som lar deg bli i Norge så er det viktig at du så snart som mulig registrerer deg i folkeregisteret hos skatteetaten. Etterpå er det bare å kjøre på. Velge firmanavn og registrere selskapet ditt. Hvis du trenger hjelp med registreringen så finnes vi her for deg. Vi har all hjelp du trenger når det kommer til å registrere ditt foretak.


Samme regler gjelder for deg som for alle som skal starte et enkeltpersonforetak i Norge. Velg et bra firmanavn og beskytt ditt varemerke på den måten som du mener er best. Du ønsker kanskje å søke om patent på en oppfinnelse som du har eller beskytte et design som du gjerne vil at kun skal tilhøre deg. Forhåpentligvis kommer du snart til å innse at Norge er et svært bra land å starte et enkeltpersonforetak i og at det finnes et herlig miljø for bedrifter her. Foretak har en tendens til å motta svært mye bistand og det er viktig å skaffe seg et godt og stort nettverk, så kommer det mest trolig til å gå ennå bedre for deg og ditt foretak.

image
Malin Soderstrom  1492 visningar
senest oppdatert: 7/29/2018 4:29 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile