Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltmannsforetak som ekspert med en nisjeMange opplever å ha flere drømmer om ulike karrierer gjennom livet. I barndomsårene kan det være lastebilsjåfør eller politi, i tenårene er kanksje det største ønske å bli popstjerne. Kanskje er du en av dem som ikke aner hva du skal bli når du begynner på skolen, men som allikevel ender opp med å starte eget firma fordi du ønsker å drive med akkurat det som med tiden har blitt din store drøm. Dette kan godt være en bransje man har lært seg å kjenne gjennom mange år med erfaring, men det er ingenting som tilsier at man ikke skal kunne starte eget foretak på et tidlig tidspunkt i karrieren også.

Det som betyr noe er altså ikke hvor gammel man er eller hvor mange års erfaring man har, men heller det faktum at man har en klar tanke om hva man har lyst å drive og hvorfor. Man kan ikke bare si at man bare ønsker å være sjef eller ønsker å jobbe med noe kreativt, det må være mer spesifikt enn som så. Så vær klar og tydelig på hva som er målene dine, sikt deg inn på dem og kjør på!


Kompetanse betyr mye for virksomheten

Kompetanse er avgjørende for at en virksomhet skal ha et godt grunnlag for vekst. Du kommer langt med en god utdannelse, og erfaring får man for hver eneste dag som går. Det er klart at en person med 25 års erfaring fra en bransje stiller sterkere enn en som nettopp har tatt siste eksamen på universitetet, men det er ikke dermed sagt at den ene vil overgå den andre på lang tid. Når det kommer til å drive eget firma, handler det ikke bare om faglig kompetanse, men også om evnen til å drive forretning. Men kompetanse er uansett viktig, og på flere nivå. Din kompetanse er ditt bevis på at du kan leverer det du sier du skal levere, og det er ofte grunnen til at kundene kommer til akkurat deg. Vis hva du kan, og benytt enhver anledning til å tilegne deg ny kompetanse. Du kan aldri blir for god i det du driver med!


Spesialister kan tenke mindre på bransjekunnskap

Hvis du skal starte enkeltmannsforetak innenfor en bransje hvor du allerede har flere år med erfaring, trenger du ikke å fokusere så mye på bransjekunnskap. Da kan det være lurt å heller fokusere mer på selve forretningsdelen rundt det å drive for seg selv, noe som også er en svært viktig del av livet som selvstendig næringsdrivende. For mange er det en ny hverdag hvor man må vurdere økonomi og administrasjon på en helt annen måte enn tidligere. Man har mer ansvar og man avhenger kun av seg selv for å lykkes. Dette kan en skummel tanke for mange, men også en veldig spennende reise. Ikke glem at hjelpen er nær hvis man kjenner at ting kan blir overveldende. For eksempel kan en regnskapsfører være en svært nyttig person å delegere oppgaver til, og ikke minst lære av.

 

image
Malin Soderstrom  1489 visningar
senest oppdatert: 7/20/2018 9:12 AM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile