Start Enkeltmannsforetak

Registrer enkelt på 5 minutter. Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-3 virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang.

Fyll ut dine detaljer

Tips! Du kan teste vår tjeneste for å se hvordan den fungerer. Du forplikter deg ikke til noe som helst gjennom å starte en bestilling på vår nettside. Betalingen skjer i det siste steget hvor du også må godkjenne bestillingen før dine utfylte selskapsdokumenter produseres.

Starte enkeltmannsforetak som yogalærerNår du skal bli foretakseier, finnes det ingen virksomhet som er rett eller gal å starte opp. Det handler om å starte et foretak innenfor et område du er god på og der du besitter nødvendig kompetanse, samtidig som det bør eksistere en etterspørsel på tjenestene eller varene du ønsker å formidle. Utover dette er det ingen som kan avgjøre hva som er riktig og galt av deg å gjøre som foretakseier. Å starte for seg selv er et godt grunnlag for å selv kunne avgjøre hva man ønsker å gjøre i sitt yrkesliv.

Kanskje drømmer du om å åpne ditt egne yogastudio? Yoga er en treningsform som blir mer og mer tatt i bruk og det er store sjanser for at du kan lykkes, men det er ikke alltid så lett å vite hvor man skal begynne. I de aller fleste tilfeller starte man med å orientere seg og lære seg bransjen man skal tre inn i. Om det bare er yogaopplæring du ønsker å satse på, har du kanskje erfaring med å være instruktør fra tidligere. Eller du kjenner kanskje noen som allerede driver med yogaopplæring og som kan fortelle deg mer. Det viktigste er at du kjenner treningsformen og at du vet hva det innebærer å utøve yoga.

Men selv om du har den teoretiske og den praktiske kunnskapen for å undervise, er du ikke helt i mål enda. Du må være forberedt på at andre arbeidsoppgaver kommer i tillegg ettersom det kun er deg selv som har ansvaret for foretaket helt fra starten av. Det er viktig å legge opp til at du kan levere kvalitet fra første stund, og da betyr det mye at du blant annet er kjent i lokalområdet der du befinner. Det er også lurt å huske på at det tar tid å lage seg en solid kundebase, og derfor må du vise at du er kompetent og profesjonell slik at du skaper gjentakende kunder.

Alle har noe som de anser som høydepunktet med sitt arbeid. Foruten det faktum at du som yogainstruktør får jobbe med din hobby, har du også muligheten til å påvirke utviklingen av yogamiljøet både på lokal, nasjonal og internasjonal basis. Du kan for eksempel gå et steg videre og utvide dine tilbud med typer yoga som ikke er vanlige i ditt lokalområde eller i landet du oppholder deg i. Du kan kanskje jobbe med et samarbeid mellom deg selv og andre aktører innenfor yoga og utvikle metoder som ikke tidligere har vært i bruk. Mulighetene er mange og det handler om å dele din lidenskap for yoga til så mange som mulig. Pass også på å utvikle ditt varemerke, og la det representere deg og ditt foretak på en enestående måte.

Den største utfordringen med å starte for seg selv, er at man må være overalt hele tiden. Dette kan være vanskelig når man selv skal utøve tjenestene man leverer og samtidig ta hånd om alt det administrative arbeidet. Hvis du ser at du får problemer med å tilby tjenester av kvalitet på grunn av mangel på tid og for mange arbeidsoppgaver, kan det lønne seg å finne en god hjelper. Kanskje har du en venn som er yogainstruktør og som du kan legge ditt foretak i hendene på? En som kan stille opp i de travleste periodene slik at du kan være sikker på at du kan levere kvalitet hele tiden? Tenk godt over hvor dine utfordringer ligger, og jobb med å finne løsninger på problemene som ikke går på bekostning av målet ditt.

image
Malin Soderstrom  2022 visningar
senest oppdatert: 7/2/2018 2:30 PM

Vårt kundesenter

21 09 02 56

Mandag-fredag:
10:30 - 17: 00

Lørdag-søndag: lukket

Ferie: stengt

footer desktop
footer mobile